De-Duivencoach.nl
Nico van Veen

Dienstverlening

Mijn dienstverlening bestaat uit drie onderdelen, namelijk beoordelen/selecteren, koppelen, coaching en advies. Op de desbetreffende pagina’s beschrijf ik mijn visie en werkwijze op het betreffende onderdeel. Misschien wilt u dat ik uw duiven eens kom beoordelen en selecteren, of wilt u mij inschakelen bij het samenstellen van de (kweek)koppels. Ook kan het zijn dat u overweegt om er enkele duiven bij te kopen om uw kolonie op een hoger peil te brengen. Wanneer u vanwege het grote aanbod door de bomen het bos niet meer ziet, kunt u mij om een aankoopadvies vragen. Daarnaast kunt u mij raadplegen over allerlei zaken die zich kunnen voordoen tijdens het vliegseizoen. En voor een totaalpakket dat ik schaar onder de noemer coaching kunt u eveneens contact opnemen. Zie verder de desbetreffende pagina's.

Op mijn contactformulier kan iedereen vragen kwijt over alles wat met (post)duiven te maken heeft. Ik beantwoord deze vragen per email en in mijn logboek. 

Ook ben ik beheerder van de startpagina duivensport.startbewijs.nl waarop ik verwijzingen plaats naar duivenverenigingen, afdelingen, veilingsites, informatieve duivensites, enz. Een link deze startpagina staat op deze website.

Daarnaast heb ik op mijn linkenpagina verwijzingen gemaakt naar een aantal postduivensites en sites van bedrijven die aan de duivensport gelieerde producten verkopen zoals een bedrijf om je eigen postduiven stempels te laten maken. Dus maak ook gerust een opstapje naar andere sites via mijn linkenpagina zoals naar de veilingwebsite van de gebroeders Hendriks.